Všechny články

Zpříjemněte si zimu a relaxujte na Maledivách

Korálové atoly, modré laguny, bílý písek a luxusní hotely lákají na Maledivy každoročně stovky tisíc turistů. Na ostrovech můžete relaxovat, potápět se, opalovat se a užít si příjemnou exotickou dovolenou.

pokračovat na článek

Cestování v těhotenství

Také máte chuť vyrazit někam do ciziny, třeba k blahodárnému moři, obáváte se však o zdraví Vašeho ještě nenarozeného drobečka?

pokračovat na článek

Zdravý vzduch jako v pohádce

Pamatujete si na pohádku o Dr. Voštěpovi? Stonající princeznu vyléčilo slunce, zdravý vzduch a láska. Pořízení čističky vzduchu je způsob, jak si domů koupit čistý vzduch.

pokračovat na článek

První zdarma, vrácené splátky a jiné bonusy - půjčky můžou být i výhodné

Ve vysoce konkurenčním prostředí, jakým je poskytování spotřebních půjček, musí finanční společnosti klientům stávajícím i potenciálním neustále vycházet vstříc různými bonusy, akcemi a jinými výhodami. Na tom můžou žadatelé o půjčku hodně peněz ušetřit, proto se nechají na různé akční nabídky zlákat. Ne každá akce je ale tak výhodná, jak nám poskytovatel v reklamě tvrdí.

pokračovat na článek

Hry V kostce! baví i rozvíjejí celou rodinu

Schola ludus, škola hrou. Slavný Komenského výrok není jen prázdnou frází, jak vám dokážou vzdělávací hry z edice V kostce! Ač vzdělávací, jsou také postřehové a hlavně třeskutě zábavné.

pokračovat na článek

Jak rozsvítíte dětský pokoj

Máte doma školáka a rozhodli jste se, že mu zařídíte nový pokoj nebo vylepšíte ten starý? Děti školou povinné tráví hodně času nad domácími úkoly, ale často také nad tabletem nebo počítačem. Jaké světlo byste měli do dětského pokoje pořídit?

pokračovat na článek

Procestujte Kapverdské ostrovy křížem krážem

Rozmanité souostroví v Atlantickém oceánu v sobě skloubí krásnou divokou přírodu, klidné pláže a rušná historická městečka. Na vulkanických ostrovech najdete pouze jednu činnou sopku, Pico do Fogo na ostrově Fogo.

pokračovat na článek

Využijte dostupnosti plastiky prsou

Plastická operace prsou je významné a dnes už i snadno dostupné řešení problémů žen, které nejsou spokojené s velikostí a tvarem svých prsů.

pokračovat na článek

Zařiďte dětský pokoj originálně

Možná jste si v rámci předvánočního úklidu uvědomili, že by váš byt potřeboval nějakou změnu. Nejčastěji potřebuje obměnit dětský pokojíček.

pokračovat na článek

3 rady, jak dopřát dětem ty nejkrásnější Vánoce i s omezeným rozpočtem

Do nejkrásnějších svátků v roce zbývá několik posledních dnů.

pokračovat na článek

Řešíte dárky na poslední chvíli? Poradíme, co dát dětem pod stromeček

Zima už je zase tady a spolu s ní se pomalu blíží i čas Vánoc. Někteří z Vás určitě zvažují, jak své ratolesti zaměstnat v době nepohody, navíc v teple domova a zároveň jak potěšit krásným dárečkem pod vánoční stromeček. Na e-shopu Bambulin.cz je přehled výrobků, které Vašim nejmenším budou rozvíjet nejen jejich motoriku a myšlení, ale také je připraví na sychravé dny.

pokračovat na článek

Při hře V kostce! vás možná porazí i vaše tříleté dítě

Najít zábavu pro předškolní děti není jednoduché, zvlášť když hledáte způsob jak svého malého potomka nejen zaujmout, ale i rozvíjet.

pokračovat na článek

Těhotenská trička - vtipná a pohodlná

Rodičovství jste zodpovědně plánovala, a to nejen vy, do plánů se vám samozřejmě podařilo zahrnout i svého partnera. Takže jste těhotná, těšíte se na rodinný život a trochu už současně tušíte, co vás během následujících měsíců čeká. Spoustu toho rovněž netušíte, ale netřeba se znepokojovat. Nemusíte znát úplně všechno.

pokračovat na článek

Internetové hračkářství má otevřeno nonstop

Nákupy přes internet jsou zejména pro maminky malých dětí doslova požehnáním. Je velikou úlevou netahat děti do přeplněných domů, kde lze snadno „nakoupit“ i bacily, a v klidu vybrat vánoční dárky bez nutnosti vysvětlovat, jak to s tím Ježíškem vlastně je.

pokračovat na článek

Sedací vak do každé domácnosti

Znáte to, když se dítě snažíte všemožně donutit, aby se přestalo válet po zemi a konečně si sedlo na gauč nebo do křesla jako člověk? Pro děti je většina věcí prostě nudná a nezáživná, ale takový sedací pytel nebo vak si oblíbí každý malý dobrodruh.

pokračovat na článek

S dětmi na hory, bez nich na wellness

Vyrazit s dětmi na jarní prázdniny užít si zimních radovánek je prima, ale nechat potomky na pár dní někomu jinému a jet si vyčistit hlavu a odpočinout tělo je také moc fajn.

pokračovat na článek

Stokrát nic umořilo osla. Vy se nenechte

Připadáte si kvůli neustálému přívalu povinností a požadavků svého okolí jako křeček běhající neustále v kolečku? Je na čase z toho aspoň na pár dní vystoupit a odjet někam, kde budou běhat jiní, aby se o vás postarali.

pokračovat na článek

Tipy na dárky pro manžela, tátu i dědečka

Honba za dárky je každoroční radostí i utrpením. Vyrazit v čase, kdy nebude obchod narvaný k praknutí, vybrat to pravé ořechové, pořídit něco hezkého, ale i praktického... Největší dilema nastává v momentě, kdy vybíráme dárky pro mužskou část rodiny. Naštěstí tu pro vás máme hned několik tipů. :)

pokračovat na článek

Seznamte se s Otolínou

Otolína je malá holčička. Dost malá na to, aby se s chutí čvachtala v kalužích, a dost velká na to, aby mohla být sama doma, když její rodiče cestují. Ale úplně sama není, společnost jí dělá vlasatý tvor z norských močálů pan Moura.

pokračovat na článek

Dřevostavba, aneb když se sny mění ve skutečnost

Až vyrostu, chci být spokojeným majitelem rodinného domu. Možná jednou přijde i vaše dítě s podobným prohlášením. Že je to nepravděpodobné? Ale co když se to opravdu stane? Víte co mu poradíte?

pokračovat na článek