Všechny články

11 tipů, jak přežít léto s dětmi

Zdravím všechny rodiče! Také si užíváte krásného počasí, tepla sluníčka, pískovišť, hřišť, parků…? My všichni, co máme malé děti, teď prakticky bydlíme u různých dětských zařízeních. Tedy, alespoň my městské krysky. Vy, co máte k dispozici zahrádku nebo dokonce bazén, si teď hned pogratulujte a poplácejte se po zádech!

pokračovat na článek

Trápí Vás zažívací obtíže? Na vině může být lepek!

Bolesti břicha, nadýmání, časté průjmy a další chronické zažívací obtíže signalizují, že je s naším tělem něco v nepořádku. Velmi často bývá na vině lepek. Alergií na lepek neboli gluten trpí čím dál více pacientů. Jak lze toto onemocnění léčit?

pokračovat na článek

Děti jako v BIO bavlnce!

Co je pro děti lepší, než být jako v bavlnce? Přeci být v BIO bavlnce! Oblékněte je 100% přírodně! A aby v oblečení nezůstala ani stopa chemie, perte oblečky v eko prostředcích.

pokračovat na článek

Plastická chirurgie a maminky po porodu

Vypadat po donošení dětí a po ukončení kojení stejně dobře jako v době před otěhotněním, tedy nemít žádná kila navíc, povislá prsa nebo strie, by si přála každá maminka. Plastická chirurgie umožňuje ženám po porodu splnit jejich přání, navodit dobrý pocit ze sebe sama a zvýšit sebevědomí.

pokračovat na článek

Řízená detoxikace – luxus, které si vaše děti zaslouží

Od dětství jsem trpěl sennou rýmou. Na jaře mě dusily pyly, v légě pokosená tráva, na podzim tlející listí a v zimě suchý vzduch. Dodnes mám v paměti náhlé odjezdy z výletů a letních táborů, když jsem začal lapat po dechu. Takhle bezstarostné dětství rozhodně nevypadá.

pokračovat na článek

TÁBOR, CO BAVÍ I UČÍ

Mnoho nadaných dětí se ve škole potýká s různými problémy. Nosí domů špatné známky, nedovedou se připravovat z hodiny na hodinu, či obsáhnout nemalý objem učiva. Přes prázdniny to jde změnit.

pokračovat na článek

Jaké vitamíny a minerály potřebují budoucí maminky?

Čekáte miminko? Nezapomínejte na to, že v období těhotenství má ženské tělo zvýšenou potřebu vitamínů, minerálů a dalších látek. Které to jsou? Co může způsobit jejich nedostatek? A stačí k pokrytí doporučené denní dávky těchto důležitých živin pestrá strava?

pokračovat na článek

Vyrazte s dětmi na výlet do Plzně

Plzeň je ideálním místem pro výlety a obzvlášť s dětmi. Je plná míst, která stojí za návštěvu a dokáží zpestřit obyčejný víkend nebo dolovenou. V Techmanii si na své přijdou malí vědci a vědkyně naopak milovníci zvířat by neměli vynechat plzeňskou zoologickou zahradu. Kam všude vyrazit při návštěvě západočeské metropole, se dočtete v následujícím článku.

pokračovat na článek

Rozveselte pokojíčky svých dětí!

Přemýšlíte, jak rozveselit svým dětem pokojíček? Se samolepicí dekorací to zvládnete skvěle a během chvilky! Vyberte si z pestré palety mnoha krásných motivů ty, které udělají Vašim holčičkám a klukům největší radost.

pokračovat na článek

Viděli jste už někdy ošklivé dítě? aneb JSOU VŠECHNA MIMINKA KRÁSNÁ?

Z porodnice si domů přinesete svůj uzlíček roztomilosti a štěstí a zaplavuje vás celá řada pocitů. Vděk, obavy zda všechno zvládneme, nervozita, naplnění, láska…je jich tolik a jsou tak intenzivní.

pokračovat na článek

Vytvořte své holčičce náušničky!

Hledáte náušničky pro svou dcerku nebo vnučku a ne a ne najít ty pravé? Vytvořte si je sami! Nemusíte kvůli tomu do zlatnické dílny ani do designérského studia, stačí jen využít výhod praktického online konfigurátoru.

pokračovat na článek

Tipy pro ideální dovolenou s dětmi u vody

Blíží se léto a snad všechny české rodiny s malými i velkými dětmi stráví část léta u vody. A protože všichni naši čtenáři jsou či brzy budou rodiči, přinášíme řadu tipů, jak si pobyt u vody s dětmi zpříjemnit a nepřidělávat si zbytečné starosti.

pokračovat na článek

Jak se vyspat s VELKÝM bříškem?

Problémy s usínáním pocítí většina budoucích maminek. Jak se vůbec dá vyspat s neustále rostoucím bříškem, bolestmi zad a nadýmáním? Úlevu (a spánek) Vám může poskytnout těhotenský relaxační polštář, který vypadá jako velký preclík.

pokračovat na článek

Repelenty PREDATOR S klíšťaty a komáry se nemazlí

Léto je jako stvořené pro výlety, pobyty v lese, u vody i pro venkovní posezení s přáteli. Ale znáte to. Dokonalou idylku dokážou narušit bzučící a lezoucí stvoření a vy místo toho, abyste si užívali, odháníte dotěrné komáry a obáváte se nebezpečných klíšťat.

pokračovat na článek

JAK TO VIDÍ „MODERNÍ FOTR“ ANEB OTEC NA MATEŘSKÉ

Otců, kteří naplno převezmou denní péči o dítě, stále přibývá. Dominika Landsmana inspirovala jeho role otce na plný úvazek k napsání knihy. Jak Dominik péči o svého syna zvládá? A jak vlastně vypadá takový den otce na mateřské? Zeptali jsme se.

pokračovat na článek

To pravé jarní počasí je tu! Jak vybrat dětské boty na ven?

Tenisky, kotníkové boty nebo outdoorové modely? Poradíme, které jsou ty pravé!

pokračovat na článek

Užívejte si každou chvilku a povzneste se nad nepořádek

Je pozoruhodné, jak velký nepořádek dokážou děti udělat během malé chvilky. Pokud si však chcete čas strávený s nimi opravdu užít, povzneste se nad běžný nepořádek, který k dětem patří. Uklízejte až najednou a veďte děti k tomu, aby Vám pomáhaly.     

pokračovat na článek

Krásná po porodu – dárek všem maminkám

Těhotenství a kojení jsou pro tělo velkou zátěží a ne všem ženám se poštěstí zachovat si postavu, jakou mívaly před otěhotněním. Klinika estetické chirurgie Formé Clinic proto přišla s nabídkou určenou právě jim. Speciální balíčky pro maminky vám pomohou zbavit se několika vad na kráse najednou, a to za zvýhodněnou cenu. A protože se blíží Den matek, vedení kliniky se rozhodlo připravit sváteční nabídku pro všechny maminky...

pokračovat na článek

Rozvíjejte potenciál svého dítěte už odmalička

„Je úžasné, co děti dokážou, když jim k tomu dáme příležitost,“ praví jeden ze slavných citátů Lindy Dobson, autorky mnoha knih o vzdělávání dětí. A něco na tom určitě bude. Duše i mozek dítěte jsou nespoutané, nezkažené a neomezené nastavenými mantinely moderní společnosti. V hlavičkách našich nejmenších se mnohdy rodí geniální nápady, které se my dospělí ani neodvážíme vyslovit. Jenže - jak v dítěti onoho malého génia probudit?

pokračovat na článek

Mějte svého školáka pod kontrolou!

Nevíte, kde Váš školák je, voláte mu na mobil, on ho opakovaně nebere. Vám nezbývá než zapudit myšlenky o únosech dětí, čekat, a doufat, že se za několik hodin, které Vám nyní připadají dlouhé jako dny, v pořádku vrátí. Nechcete už nikdy zažít tento pocit bezmoci?

pokračovat na článek