Všechny články

I maminky na mateřské potřebují dovolenou

Všechny ženy ví (a muži tuší, ale většinou nepřiznají), že mateřská dovolená nemá s dovolenou nic společného. Je to šichta „24/7“, bez zaručené pauzy v noci, o víkendech či o svátcích. Proto je tak důležité, aby si na rodinné dovolené oba rodiče pořádně odpočinuli od toho, co dělají každý den.

pokračovat na článek

Jak připravit pokoj pro malého alergika?

Alergie trápí stále více obyvatel České republiky a u dětí je každé čtvrté alergik nebo astmatik. Většina českých domácností tak musí vyřešit, jak zbavit svou domácnost alergenů, které zhoršují stav obyvatel a mají výrazné zdravotní následky. Pro ty, kteří si nevědí, rady, jak na to, může pomoc následující článek.

pokračovat na článek

Rostoucí židle a stoly značky MAYER pro dětské a studentské pokoje

Pokud máte děti předškolního nebo školního věku a přemýšlíte o vybavení jejich dětského pokoje vhodným pracovním stolem a židlí, je rozumné seznámit se s aktuálními doporučeními odborníků a teprve pak se rozhodnout. Můžete tak výrazně ovlivnit zdravý vývoj svých dětí.

pokračovat na článek

Ekologické jednorázové plenky – menší zátěž pro dětskou pokožku i životní prostředí

O tom, že jednorázové plenky jsou velikou zátěží pro životní prostředí a mohou dětem působit kožní problémy, se všeobecně ví, přesto ale stále jednoznačně vedou. Určitým kompromisem mezi látkovými a běžným jednorázovými plenkami jsou ekologicky šetrné jednorázové plenky.

pokračovat na článek

Repelent nejen ve spreji

Jako už téměř každoročně se všude mluví o zvýšeném výskytu klíšťat. Vzdávat se kvůli nim procházkám po lese a běhání po louce by byla škoda, nesmíme však opomenout důkladnou prevenci. I děti veďme k tomu, aby se naučily proti klíšťatům a komárům chránit.

pokračovat na článek

Nové barvy pro kočárky Bugaboo Bee 3

Bugaboo přináší do světa kočárků roku 2016 nové barevné verze. Model Bugaboo Bee 3 s limitovanou kolekcí pastelových barev se nepodbízí, přesto má jasný názor: jsem něžná, lehká a jemná kolébka pro vaše dítě a nic mě nerozhodí. Jsem nadčasový styl, jsem klidná síla a veselá nálada. Jsem vzdušný prostor a naprostá jistota. Jsem zajímavá kombinace s každou další stylovou volbou doplňků nebo nevtíravý doplněk ke každé vaší stylové kombinaci. Přesně tak, jak budete chtít.

pokračovat na článek

Školní výbavu pořiďte včas, ať nemusíte konec prázdnin strávit v obchodech

V létě se čas většinou jakoby zrychlí. Sotva prázdniny začaly, už je třeba myslet na doplnění školní výbavy. Abyste nestrávili poslední prázdninové dny sháněním všeho potřebného, promyslete si nákupy včas. Výběr batohů a doplňků je teď mnohem větší, než bude koncem srpna.

pokračovat na článek

The One, čili kočárek s velkým K

Osmnáctý květen byl speciálním Bugaboo dnem. V Mybabystore se konal večer pro všechny fanoušky a v rámci tohoto večera se slavil rok života s Bugaboo Cameleon.

pokračovat na článek

Vše pro váš spánek do růžova

Kvalitní spánek je jedním ze základních pilířů zdravého životního stylu. Nedostatek spánku může způsobit zdravotní obtíže stejně tak, jako spánek na nevhodné posteli či matraci. Nyní můžete najít vše potřebné pro svůj kvalitní spánek na jediném místě.

pokračovat na článek

Zařizujeme dětský pokoj a koberec nesmí chybět!

Představy rodičů a dětí se v mnoha ohledech často liší, ale dětský pokoj je královstvím dětí. Zachovejme tedy při jeho zařizování praktičnost, ale zároveň povolme dětskou fantazii a příjemné pohodlí. A začněme rovnou od podlahy!

pokračovat na článek

Nejdůležitější vlastnost rodiče? Trpělivost a ochota naslouchat dítěti

Známá blogerka, youtuberka a hlavně čerstvá maminka Terka z Terry Makeup Tutorials vás nyní pozve jednou měsíčně na "Kafíčko". Na co se můžeme v nové video rubrice těšit?

pokračovat na článek

Kočárek pro život (na mateřské) jaký je

Péče o miminko je náročná. Připravit se na to moc nedá. A když s tím počítáte, realita je ještě pokakanější, pobryndanější a ubrečenější, než jste doufali. Dítě ale milujete, a tak to berete jako fakt a vývojovou fázi dospělého života.

pokračovat na článek

Letní těstovinové recepty pro celou rodinu

Těstovinová lehká jídla jsou výborná právě v horkých letních dnech. Zasytí, a přesto se po nich necítíte, jako by vás někdo praštil do žaludku. Těstoviny jsou velmi oblíbené také u dětí, a proto vám přinášíme tipy na několik receptů s lahodnými těstovinami Adriana.

pokračovat na článek

O čem je dobré vědět v těhotenství

Jejda, na testu se konečně rýsují 2 dlouho očekávané čárečky, což Vás přeplňuje obrovskou radostí, ale objevuje se i celá řada otázek.

pokračovat na článek

Horko už jen za okny a nikde jinde

Marná věc, v domácím prostředí vyrůstáme, žijeme a trávíme nejvíce času v celém svém životě. Je proto přirozené, že se na formování a udržování našeho zdraví podílí rozhodující měrou.

pokračovat na článek

Kvalitní matrace je základem spokojeného spánku malých i velkých

Pohled na děťátko spokojeně spinkající v postýlce je jedním z nejdojemnějších obrázků. I když se nám to někdy nezdá, miminka tráví spánkem hodně času, a už proto je potřeba jim zajistit optimální podmínky. Mezi ty základní rozhodně patří kvalitní matrace.  

pokračovat na článek

Vychytávky na cesty s dětmi

Cestování s dětmi je náročnější ve všech směrech, balením počínaje. Ale i přes složitější podmínky při přípravách i samotné cestě by bylo škoda se výletů s dětmi vzdát. Jen je třeba vybavit se pomocníky, které nám i dětem cestování maximálně usnadní.

pokračovat na článek

Postavte si vlastní hračky

Zejména předškolní děti jsou hodně kreativní, stále by něco vyráběly a montovaly a mnohdy se jim zalíbí v tatínkově dílně nebo garáži, kde se nachází spousta zajímavých součástek a nářadí. Obyčejné hračky pak často přijdou brzy o svou atraktivitu. Co kdyby si ale mohly smontovat hračky podle svého gusta?

pokračovat na článek

Modelace prsou vyřeší váš problém s povislými ňadry

Mít stejnou postavu a zejména poprsí i po porodu a po ukončení kojení, to je sen mnoha maminek. Bohužel realita bývá často jiná a na řadu tak přichází operace.

pokračovat na článek

Logopedie hrou

Vzteká se a odmítá chodit na logopedii? To není nic neobvyklého. Naštěstí můžete rozvoj řeči procvičovat v pohodlí domova a hlavně bez „cizích“ doktorů.

pokračovat na článek