Všechny články

Motivujte děti k učení cizích jazyků

Také Vás občas mrzí, že jste jako žáci a studenti nevěnovali (nebo nemohli věnovat) studiu cizích jazyků více času? Nechcete, aby Vaše děti tuto chybu opakovaly? Vhodně je motivujte!    

pokračovat na článek

Školní tašku vybírejte pečlivě

Koupit dítěti tašku do školy je tak snadné! Vždyť dnes máme opravdu velký výběr, a to ve všech cenových relacích! Právě proto však dejte dobrý pozor, abyste vybrali správně!     

pokračovat na článek

Hry pro děti můžete hrát také!

To, že děti, které si hrají, nezlobí, je všeobecně známé. Ale víte také, že dospělí lidé, kteří hrají hry, jsou v životě mnohem úspěšnější a šťastnější? Hrajte si tedy společně s dětmi! V našem článečku najdete pár tipů, jak zabavit celou rodinu!

pokračovat na článek

O první zoubky se vyplatí pečovat od začátku

Mezi šestým a sedmým měsícem věku miminka najde většina maminek v jeho pusince první zoubky, zpravidla dolní střední řezáky, a poté horní. Víte, že již v tomto období byste měli o zoubky svého děťátka pečovat?

pokračovat na článek

Díl 21. Váš vděčný osmiměsíční kamarád

Pokud to umíte, můžete si se svým osmiměsíčním miminkem celkem dobře popovídat. Nechte se zasvětit do tajů miminkovské řeči!

pokračovat na článek

Vyzrajte na uspávání miminek!

Když miminko pěkně spinká, může jeho maminka v klidu pracovat, nebo odpočívat. Chcete, aby Vaše miminko nemělo problémy s usínáním? Vyzkoušejte naše rady!

pokračovat na článek

Poporodní papírování

Vrátila jste se z porodnice a možná jste ráda, že vůbec stíháte zvládat chod své domácnosti. Nezapomínejte však na to, že pro své miminko musíte zařídit ještě pár důležitých úředních záležitostí! Doufáme, že Vám naše rady usnadní energii i čas!

pokračovat na článek

Trápí Vás nespavost?

Je nespavost vaší noční můrou? Jsou vaše noci ve znamení nekonečného převalování vedle spícího partnera, kterému tiše závidíte? A jsou tyto bezesné noci, kdy se vám podaří jen na chvilku zabrat, vystřídány dny, které za moc nestojí, protože jste neuvěřitelně unavení?

pokračovat na článek

Jak vyčistit tělo

Netradiční nahlédnutí do východní medicíny nabízí uznávaný odborník na výživu a trenér aerobiku David Holzer.

pokračovat na článek

Rodiče malých dětí přijdou během prvních dvou let o šest měsíců spánku

Každý rodič malého miminka potvrdí, že jsou chvíle, kdy by dal cokoliv za možnost přispat si. Nový výzkum odhalil, o kolik spánku čerství rodiče vlastně přicházejí.

pokračovat na článek

Trápí Vás manželská krize?

Znepokojují Vás statistické údaje, které vypovídají o tom, kolik manželství za rok přestane oficiálně fungovat a skončí rozvodem? Přečtete si náš článek, nač si dát pozor, aby se Vaše manželství neoctlo v krizi!

pokračovat na článek

Tipy pro hladký návrat z porodnice

Narození miminka obrátí Váš život naruby. Abyste se mohla na svůj návrat domů z porodnice těšit, a neměla z něho zbytečné obavy, přinášíme Vám několik tipů, díky nimž novou situaci hravě zvládnete!

pokračovat na článek

Porodní asistentka se o Vás postará

Porodní asistentka je ta nejdůležitější osoba u porodu. Pečuje o rodičku ve všech dobách porodních, tedy od samotného příjezdu do porodnice, až po narození miminka.    

pokračovat na článek

Alternativní druhy porodu

Když se řekne porod, většině z nás přijde na mysl klasický spontánní porod, případně císařský řez na porodním sále. Jaké další druhy porodů existují, najdete na následujících řádcích. Možná se jimi inspirujete.    

pokračovat na článek

Tatínek u porodu pomůže

Doba se mění a to, co bylo dříve nemyslitelné, se stalo celkem běžnou záležitostí. Ve většině porodnic má rodička možnost u porodu využít psychické podpory svého partnera nebo jiné blízké osoby. Jaké jsou hlavní výhody přítomnosti tatínka u porodu? Čtěte!    

pokračovat na článek

Průběh porodu

Znamená pro Vás porod krok do neznáma? Chybí Vám přesnější představa o tom, co Vás na porodním sále vlastně čeká? Přečtěte si, jak samotný porod probíhá!   

pokračovat na článek

Správné dýchání při porodu Vám pomůže

Chcete svůj porod co možná nejlépe a nejrychleji zvládnout? Nezanedbejte fyzickou přípravu, zejména techniku dýchání. Pomůže Vám více, než si myslíte!   

pokračovat na článek

Proč navštěvovat kurz předporodní přípravy?

Uvažujete o kurzu předporodní přípravy? Nejste si jistá, zda máte obětovat svůj čas a finanční prostředky v jeho prospěch? Přečtěte si, co Vás na tomto kurzu čeká. Naše informace Vám jistě usnadní rozhodování!    

pokračovat na článek

Jak vybrat porodnici?

Máte možnost vybrat si porodnici? Níže najdete několik důležitých bodů, na které je dobré se při výběru zaměřit, abyste byla co nejvíce spokojená!

pokračovat na článek

Co si zabalit do porodnice?

Chystáte se do porodnice? Balíte si svou tašku a nevíte, co všechno se Vám tam bude hodit? Postupujte podle našeho návodu, který Vás zaručeně nezklame!  

pokračovat na článek