Všechny články

Atopický ekzém u dětí: možnosti léčby

Atopický ekzém představuje onemocnění, které nelze zcela vyléčit, ale jeho projevy můžeme eliminovat. Pokud chceme dostat průběh nemoci pod kontrolu, měli bychom dodržovat některá pravidla.

pokračovat na článek

Děti v zástěře připravují: Bonbónový stromeček

Nemůžete se dočkat vánočního stromečku? Vyrobte si prozatím alespoň bonbónový. Barunka a Míšánek Vám poradí, jak na to.

pokračovat na článek

Co má obsahovat domácí lékárnička

Co má obsahovat domácí lékárnička? Co by v ní rozhodně nemělo chybět a proč?

pokračovat na článek

Zábavná forma podnikání pro maminky s dětmi

Jste na rodičovské a máte problém sehnat pro sebe vhodné zaměstnání? Staňte se sama svým šéfem a dělejte práci, která Vás baví, a kterou si můžete organizovat pěkně po svém.

pokračovat na článek

Dětské zimní boty za super ceny

Vyrostly Vám děti ze zimních bot? Pořiďte jim nové a kvalitní zimní obutí v moderním designu za super ceny. Nákupem v e-shopu s dětskou obuví šetříte nejen svou peněženku, ale také čas a nervy.

pokračovat na článek

Zahrajte si Scrabble! Každé slovo se počítá!

Proč si vybrat zrovna Scrabble? Možná proto, že ho miluje i královna Alžběta II., Mel Gibson, Keanu Reeves, známá spisovatelka Joan Collins nebo zpěvák Sting. Ale hlavně proto, že Scrabble je považován za světově nejoblíbenější hru se slovy, která přináší nejen zábavu, ale také trénuje mysl a obohacuje slovní zásobu.

pokračovat na článek

Nádherné šperky s krystaly rozzáří Vaše dny

Nechcete být šedivá myška v zajetí ještě šedivějších dní? Nádherné šperky s krystaly rozzáří Vaše dny a podtrhnou Vaši krásu. Buďte krásná především pro sebe a své nejbližší.

pokračovat na článek

Dětské zábrany zvýší bezpečnost schodiště

Plánujete rodinu? Začne Vaše dítě co nevidět chodit? Anebo už chodí a interiérové schodiště se pro Vás stalo noční můrou? Klidný spánek Vám vrátí dětské zábrany na schodiště.

pokračovat na článek

Kočárky s prodlouženou zárukou

Vybíráte pro vaše miminko nový kočárek a nevíte, který z obrovské nabídky na trhu vybrat? Ve prospěch německých kočárků ABC Design mluví vedle atraktivního vzhledu a praktičnosti také záruka prodloužená ze dvou na tři roky. Podívejte se, jaké kočárky na vás čekají v kolekci 2013.

pokračovat na článek

Mámy, učte se od supermámy

Potkáváte denně supermámy s jejich superdětmi? Nenechte se jimi vyvést z míry. Každý jsme jiný. To ovšem neznamená, že se od supermaminek nemůžete něco přiučit.    

pokračovat na článek

Solné lázně NORANA mají blahodárný vliv na dýchací ústrojí

Trápí Vaše děti časté rýmy a záněty průdušek? Trpí astmatem nebo alergiemi? Udělejte něco pro zdraví celé své rodiny a navštivte Solné lázně NORANA.

pokračovat na článek

Trápí Vás pocity viny? Zažeňte je.

Jako maminky si přejeme, abychom daly svým dětem to nejlepší. Být mámou 24 hodin denně je však velmi náročné a ne vždy se nám vše daří tak, jak bychom chtěly. Proto trpíváme pocity viny i kvůli věcem, za které ani nemůžeme. Pomůžeme Vám zbavit se alespoň některých.    

pokračovat na článek

Výtvarné hračky – ta pravá vánoční inspirace

Chcete své děti letos pod stromečkem nejen potěšit, ale také překvapit? Kupte jim výtvarné hračky, se kterými si užije spoustu zábavy celá rodina. Výtvarné potřeby jsou skvělým dárkem i pro Vaši kamarádku s dětmi.

pokračovat na článek

Zvířátko, které vše zopakuje, krásný TIP na vánoční dárek

Pokud si myslíte, že jediným specialistou na opakování slov je papoušek, vyvedeme Vás z omylu. Křeček nebo prasátko to dokáže také.  

pokračovat na článek

Atopický ekzém u dětí: výskyt a projevy

Atopický ekzém je chronické zánětlivé onemocnění kůže, které se vyskytuje především v dětském věku, v dospělosti u většiny pacientů vymizí. Hlavní příčinou je vrozená dispozice organismu přehnaně reagovat na některé látky.

pokračovat na článek

Děti v zástěře připravují: Pečení šneci

Myslíte si, že se děti v zástěře rozhodly vyzkoušet některý z receptů gurmánské francouzské kuchyně? I kdepak, pečení šneci jsou cukroví z lineckého těsta. Nejedná se však o vánoční cukroví, ale o narozeninové cukroví.   

pokračovat na článek

Herci ze seriálu Cesty domů rozsvítí pro Armádu spásy Strom splněných přání

V sobotu 10. listopadu se ve 12 hodin v pražském obchodním centru Šestka rozsvítí již potřetí vánoční Strom splněných přání pro 250 dětí z azylových domů a komunitních center Armády spásy. Letos se této slavnostní události zúčastní i slavní herci z rodinného seriálu Cesty domů televize Prima Family.

pokračovat na článek

Nezapomínejte, že chůze naboso je zdravá

Proč každý den obouváme boty, které nám způsobují mozoly a odřené paty? Proč se za každou cenu snažíme vyhovět společenským konvencím a utrácíme za náplasti a gelové polštářky? Proč bosá chůze vymizela z našich životů, když je zdravá? A hlavně proč nazouváme boty dětičkám, které ještě nechodí, když víme, že boty jsou nepřirozené?

pokračovat na článek

Jak na rýmu a nachlazení u dospělých i u dětí? Poradíme Vám!

Trápí Vaši rodinu rýma a nachlazení? Mějte po ruce účinný lék, který nedá těmto neduhům šanci.

pokračovat na článek

Krásné dřevěné hračky s nápadem

Přemýšlíte, čím udělat radost svým dětem? Originální dřevěné hračky německé kvality si Vaše děti zamilují. Přinášíme Vám inspirativní tipy na hračky pro miminka, batolata, školáky i předškoláky.

pokračovat na článek